Superman la piaţă!

Ce n-a ştiut Simona Caţavencilor şi vă spun eu din experienţă, este că atunci când nevasta lui Superman dă naştere drapelului cu care el merge la cumpărături, eroul trebuie înarmat corespunzător.

Vă amintesc că nevasta lui Superman face LISTA şi ştie toate preţurile. Aşadar, înainte de-a iesi pe uşă, avânturatul îşi pune armura corespunzatoare, sacoşe în loc de platoşe şi ţopăie în aşteptarea instrucţiunilor pentru noua misiune. Aici este cel mai important moment!

Superman trebuie să plece cu paralele numărate spre îndeplinirea misiunii. Altfel reiterăm povestea cu „n-am ştiut de care roşii să cumpăr, aşa că ţi-am luat 2 kg rotunde, 2 kg cu moţ şi 1 kg galbene că n-am mâncat niciodată şi eram curios”.

Cum e văr cu prietenul lui Faringosept Filmat, dă şi peste negustorul cu pricina şi se gândeşte că n-a avut maşinuţă cu telecomandă când era mic, deci băiatul lui (neconceput) e musai să aibă. Nu de alta, dar nevasta lui trebuie să mai adauge o cutie lângă celelalte 3 pline cu chestii pe care copii lor trebuie să le deţină.

În continuare, ştiţi sigur că n-aţi trecut pe listă, dar fac parte din prada de război cele 3 feluri de brânză, musai 2 cu mucegai, sosul iute, că cel din frigider expiră luna viitoare, şi 3 cutii de suc ambalate, 2 mari şi una mică la mijloc, că era la ofertă.

Aşadar, dacă aveţi Supermani de lansat în misiune, nu uitati lista şi parale numărate.

Dă cu spirt aici.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.